Προτεινόμενο βιβλίο: Techniques for Coaching and Mentoring.

στις

Coaching_bookΌσα θα μαθαίνατε, μέσω ενός εκπαιδευτικού προγράμματος πάνω στο Coaching & Mentoring, ή θα αποκτούσατε σαν εμπειρία από την άσκηση του επαγγέλματος συγκεντρωμένα στο βιβλίο του David Megginson & David Clutterbuck.

Γεμάτο με τεχνικές, διαφορετικές προσεγγίσεις και μελέτες πραγματικών καταστάσεων αποτελεί το απόλυτο εγχειρίδιο του επαγγέλματος και υπόσχεται ειλικρινά την ενίσχυση των ικανοτήτων παρέμβασης των επαγγελματιών και τη μύηση των νεοεισερχόμενων.

Κάθε κεφάλαιο, ξεκινώντας από τη «Δημιουργία και διαχείριση της σχέσης» έως  και τον «Τερματισμός της σχέσης», καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία και τα θεμελιώδη θέματα που μπορεί να προκύψουν στην συνεργασία μεταξύ Coach – Coachee. Προσφέρει ένα πλαίσιο αναφοράς βγαλμένο από την εμπειρία  καταξιωμένων επαγγελματιών και μας εξοπλίζει με δυναμικά μοντέλα όπως το GROW, το 4D και οι 107 διεισδυτικές ερωτήσεις.

Σας προτείνουμε να το διαβάσετε ακόμα και αν δεν ασχολείστε με το coaching. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και να βάλετε τη ζωή σας σε καλύτερες βάσεις.

Υποβολή Σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s