Οι Συνεργάτες

IMG_2165Ο Γιάννης Παπαϊωάννου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Υπηρεσιών από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης (MSC in Service Managment).  Έχει εργαστεί επί μακρό χρονικό διάστημα σε θέσεις ευθύνης στο χώρο των πωλήσεων για μεγάλες ελληνικές εταιρίες μέχρι το 1999 οπότε  και συνίδρυσε τη Χρηματιστηριακή εταιρία Fast Finance στην οποία δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα χωρίς να εγκαταλείψει την εκπαίδευση που του δίνει το αίσθημα της ουσιαστικής προσφοράς.

Ως πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών, έχει συμπληρώσει περισσότερες από 35.000 ώρες εισηγήσεων σε Πωλήσεις, Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Εξυπηρέτηση Πελατών, Επικοινωνία και Εκπαίδευση Εκπαιδευτών. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 100 εκπαιδευτές και είναι πάντοτε διαθέσιμος να τους υποστηρίξει ως μέντορας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Ως επιχειρηματίας ο ίδιος έχει εξειδίκευση σε προγράμματα επιχειρηματικότητας καινοτομίας και κοινωνικής συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας.

Ανήσυχο πνεύμα αφιερώνει σημαντικό μέρος του χρόνου του στην προσωπική του καλλιέργεια και εργάζεται με πάθος για τη μετάδοση των γνώσεων του και την ανάδειξη των δυνατοτήτων των εκπαιδευομένων του, οι οποίοι των αξιολογούν σταθερά με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.

View Ioannis Papaioannou's LinkedIn profile View Ioannis Papaioannou’s profile

.

IMG_1254

Ο Παναγιώτης Μητρούλιας έχει πολυετή διοικητική εμπειρία σε μεγάλες ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρίες.

Ως επαγγελματίας φέρει εξειδίκευση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών όπως πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών και πιστοδοτήσεις. Έχει διαχειριστεί με επιτυχία σημαντικούς εταιρικούς στόχους και έχει εξασφαλίσει διακρίσεις και αριστεία ποιότητας για τους οργανισμούς στους οποίους εργάστηκε.

Ως manager έχει συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση εργασιακών χώρων που βραβεύθηκαν για την ικανοποίηση των εργαζομένων τους και έχει συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη στελεχών που κατέχουν σημαντικές διοικητικές θέσεις.

Ως εκπαιδευτής και Coach έχει εκπαιδεύσει και υποστηρίξει περισσότερους από 500 επαγγελματίες οι οποίοι του αναγνωρίζουν εμπειρία, γνώση και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομική Διοίκηση και Executive Coaching χωρίς να σταματά να επεκτείνει τα γνωστικά του αντικείμενα.

Σήμερα, έχει επικεντρωθεί στην επιτυχία του Trainers Synergy, το οποίο φιλοδοξεί να παρέχει εκπαίδευση και αναπτυξιακή υποστήριξη (coaching) υψηλής ποιότητας, κυρίως σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη και στερούνται πρόσβασης.

View Panagiotis Mitroulias's LinkedIn profile View Panagiotis Mitroulias’s profile