Ο Τροχός της Ζωής

Αξιολογήστε το βαθμό ικανοποίησης σε 8 διαστάσεις της ζωή σας και σχηματίστε τον «Τροχό της»

Πόσο εύκολα θα κυλούσε;

Οι γρήγοροι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις, μας οδηγούν στη μονομέρεια. Πασχίζουμε για χρήματα, δουλειά, καριέρα, αλλά στο τέλος της ημέρας η ικανοποίηση δεν συμβαδίζει με την ενέργεια που καταναλώνουμε. Πολλές φορές μάλιστα, η επικέντρωση μας σε ένα συγκεκριμένο τομέα μας εξαντλεί, το άγχος πολλαπλασιάζεται και η απογοήτευση έρχεται γρήγορα.

Κάντε ένα βήμα πίσω… θα συνειδητοποιήσετε ότι η Ευτυχία κρύβεται στην ισορροπία όλων όσων μας εκπληρώνουν.

Η δύναμη του Τροχού της Ζωής βρίσκεται στο γεγονός ότι δίνει μια ζωντανή οπτική αναπαράσταση του τρόπου ζωής μας και επιτρέπει τη σύγκριση με το τι θεωρούμε ιδανικό. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε τους τομείς που θέλουμε να βελτιώσουμε, βάζοντας τους στόχους και το πλάνο που μας ταιριάζει.

Η απαντήσεις βρίσκονται στον καθένα μας, όμως ένας εκπαιδευμένος και ικανός Coach θα υποστηρίξει και ενδυναμώσει τη διαδικασία αυτογνωσίας σας, απελευθερώνοντας  τη δυναμική και πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα της.

Σχηματίστε τον Τροχό και χρησιμοποιείστε τον για προσωπική σας χρήση, ή αν είστε έτοιμοι να αποκομίσετε περισσότερα στείλτε τον συμπληρωμένο στο info@trainersynergy.com. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας παρέχουμε δωρεάν μια συνεδρία coaching, βασισμένοι στα ευρήματα και προκειμένου να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το προσωπικό σας πλάνο ανάπτυξης.

Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν με την εχεμύθεια που επιβάλει ο κώδικας δεοντολογίας του επαγγέλματος του Coaching και μόνο για να υποστηρίξουμε το προσωπικό πλάνο ανάπτυξης σας.

Ζητήστε μας τον κωδικό για να κατεβάστε τον Τροχό της Ζωής